electroromania.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii

Livrare si plata

 Livrarea Produselor
Pentru Livrarea produselor in tara pentru comenzi / facturi , S.C. LORE ELECTRO STIL S.R.L. va percepe Cumparatorului un cost de livrare in functie de modalitatea de transport solicitata de client.( a se vedea rubrica dedicata Curierilor)
Pentru Localitati cu Acoperire 0KM- Fan Courier- Cost transport = 30 LEI TVA inclus, In cazul in care sunt localitati cu cost suplimentar- datorita Distantelor- tariful se stabileste in functie de localitatea unde se doreste livrarea.
 
Pentru produsele confirmate in scris ca fiind in stoc, livrarea se va face in termen de: minim 48 ore si maxim 72 Ore pentru produsele la care este confirmat stocul in scris prin e-mail, in baza comenzii emise electronic. Lore Electro Stil S.R.L. isi rezerva dreptul de a livra numai clientilor pe teritoriul Romaniei.

 Plata:
Plata produselor se poate face astfel:
1. Ramburs la Curier
2.Direct cu cardul On-line pe site
3.OP- ptr. firme care solicita acest lucru in baza facturii proforme de Avans- sau ptr. produsele care se aduc pe comanda Speciala.
4.CEC-sau BO Ramburs- ptr. clientii acceptati. 

 Dreptul de proprietate
Toate marfurile livrate de Vanzator Cumparatorului ramin in proprietatea Vanzatorului pina la achitarea tuturor obligatiilor de plata ale acestuia, chiar si in cazul in care unele facturi au fost deja achitate.
In cazul platilor facturilor prin fila(e) CEC sau trata, se considera achitate datoriile catre Vanzator abia dupa incasarea banilor si nu la data predarii filei CEC sau tratei.
In cazul in care marfa este vinduta mai departe , toate creantele pe care Cumparatorul le dobandeste prin vanzarea marfii Vanzatorului se considera cesionate acestuia pina la plata tuturor facturilor.
Cosul meu
Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Cautare
Autentificare
Adresa de email:
Parola:
Website detinut de LORE ELECTRO STIL S.R.L., CIF: RO25514899, Reg.Com: J29/806/2009